Jeste li znali ? 

 


 

 

 

 

 

KunaPak je jedinstven i izuzetno praktičan proizvod za skupljanje, pakiranje i transport kovanog novca.

Za građane

Kako bi izbjegli gomilanje sitnog novca u staklenim teglama, raznim čašama, zdjelama, kutijicama i iskoristili svaku kunu i lipu, koristite KunaPak.

Svatko od nas bio je u situaciji da za kupnju nekog jeftinijeg proizvoda želi iskoristiti nagomilani sitniš. Tada ga prebrojava (ponekad i više puta), nosi rasuto, a u samoj trgovini, kiosku, pekari, i sl. situacija nije nimalo ugodna kad se pred prodavača istrese gomila sitnoga novca kojeg treba ponovo prebrojavati. Tada dolazi do kolutanja očima, puhanja i mogućih pitanja povjerenja: «ima li točno?!». Možda...! Takve situacije često izbjegavamo, te akumuliramo sitniš kod kuće ili ga trošimo po malo. S KunaPak-om se situacija bitno mijenja.


Nema
prebrojavanja, već se novac jednostavno umetne u KunaPak i zna se točna vrijednost sadržaja
Zbog transparentnosti korištenog materijala spriječava se mogućnost prevare
Jednostavno
korištenje i transport
KunaPak
osim što se može koristiti više puta, rađen je od visokokvalitetene, higijenske, nezapaljive i reciklirajuće plastike

 

Za banke


Zbog čvrstoće pakiranja i dimenzija transport je izuzetno ekonomičan i jednostavan. Nema rasipanja, kontrole sadržaja neprozirnih vrećica, prebrojavanja. Novac se lagano sortira i vadi po potrebi. Proizvod se može koristiti za sve denominacije kovanica kune i lipe.

 

Za poduzetnike


Izbjegnite situacije gdje se prebrojeni novac kod Vas ne poklapa uvijek s prebrojenim novcem u financijskim institucijama. KunaPak je izuzetno praktičan za poduzetnike koji rade s velikim količinama kovanog novca: aparati za kavu, sendviče, fliperi, bilijari i mnoge druge djelatnosti. Sjetite se koliko ste vremena izgubili na brojanje, koliko često niste točno izbrojili, koliko ste izgubili.  

 

KunaPak d.o.o.
code STILU.net